Build moments, build your beach on the lake

Hvordan bygge en strand på en innsjø

Alle vet at det er fantastisk å bo ved vannet ! Enten du bor ved en innsjø, en elv, en strand, eller til og med har en liten dam i hagen din, er det så mange fordeler med å bo ved vannet. Om sommeren kan du bade, fiske, ta en båttur eller bare slappe av ved vannet. Selvfølgelig er aktivitetene du skal gjøre på stranden litt annerledes enn de på en innsjø.

Men hva om vi fortalte deg at det var en måte du kan få det beste fra begge verdener på? Det er riktig, det er faktisk en måte å bygge en strand på en innsjø, og dra nytte av sanden og solen, mens du fortsatt kan gjøre alle dine favorittaktiviteter på innsjøen - båtliv, fiske, svømming, vannski, innerslang, uansett hva det er. kan være.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan du bygger en strand på en innsjø, har du kommet til rett sted. Her på Goodbye to Muck er vi eksperter på å forvandle innsjøene og tjernene dine til det perfekte rekreasjonsstedet, og lære deg hvordan du bygger en strand på en innsjø passer rett i bakgaten.

Nedenfor vil vi lede deg gjennom de forskjellige trinnene for hvordan du bygger en strand på en innsjø.

Hvordan bygge en strand på en innsjø?

How to Build a Beach on a Lake

Trinn 1:

Velg riktig sted

Det første trinnet, og uten tvil det viktigste, for å begynne å bygge en strand ved en innsjø er å velge riktig sted .

Hvis du eier hele innsjøen eller dammen, vil du ha mange flere alternativer enn noen som bor ved innsjøen. Det er et par ting du bør vurdere når du velger riktig sted slik at du kan bygge en fantastisk strand til den billigste prisen:


  • Skråningsvinkel: Selvfølgelig vil du bygge stranden din et sted som skråner svakt, eller er flatt, ned i innsjøen. Alt som er veldig bratt vil være veldig vanskelig å grave ut ordentlig, og du vil oppdage at du sannsynligvis må bruke mer sand, bruke mer tid og bruke mer penger enn et flatere område. Ikke bare det, det er litt vanskelig å spille sandvolleyball eller slappe av i solen hvis du gjør alt i en alvorlig vinkel.

  • Størrelse: Størrelsen du vil at stranden skal ha, vil påvirke hvor du bestemmer deg for å legge den i. Du bør tenke på hvorfor du vil bygge en strand på en innsjø, hvilke aktiviteter du vil gjøre, og deretter jobbe bakover derfra for å finne ut hvor stor du vil ha stranden.

  • Tilgjengelighet: Det perfekte stedet for stranden din kan være på den andre siden av innsjøen, og krever at du busker gjennom busker og trær for å komme til. I så fall vil du sannsynligvis vurdere å bygge stranden din et sted som er litt mer tilgjengelig, spesielt hvis du vil at eldre voksne skal kunne nyte den.


Steg 2:

Gjør din forskning

Du vil definitivt gjøre research før du forplikter deg til dette prosjektet. Nå som du har valgt et sted, skader det ikke å bruke litt tid på google for å gå mer i dybden på disse spesifikke trinnene. Du kan også snakke med naboer eller familiemedlemmer som har gjort noe lignende i hagen deres, eller ta kontakt med lokale entreprenører for å få bud (hvis du ikke vil gjøre dette prosjektet selv).


Trinn 3:

Bestem hvor mye sand du trenger

Sand og strender går sammen som, vel, sand og strender.

Sand er det som gjør stranden til stranden, og åpenbart vil du ha sand til stranden ved innsjøen. Hvor mye sand du trenger avhenger av hvor dyp du vil at sanden skal være, hvor stor du vil at stranden skal være, og også hvor mye du er villig til å bruke. Det er ingen enkel beregning, og dette gjøres best ved å spørre fagfolk.


Trinn 4:

Gjør foreløpig clearing

Du kan finne ut at det ideelle stedet for en strand har noen planter og annet rusk på seg.

Faktisk vil vi si at det er det mest sannsynlige. Før du kan gå gjennom med installasjonen av SandMat og bygge en strand, bør du rydde ut plassen. Dette trinnet kan være like enkelt som å flytte gress, eller det kan være så vanskelig som å trekke ut busker, steiner og trær. Du bør sørge for at det valgte strandstedet er fullstendig ryddet før du går videre til å faktisk bygge en strand. Det eneste unntaket er kanskje du vil beholde et fint tre som kan gi deg skygge på de varme sommerdagene.


Trinn 5:

Installer en farvel til Muck SandMat

Å installere en Goodbye to Muck SandMat er den beste måten å holde stranden i god form i årene som kommer.

Du vil ikke at den dyrebare sanden skal skylles bort eller gå seg vill i bunnen av innsjøen eller dammen. I tillegg er det en veldig enkel prosess å installere en SandMat - legg SandMaten der du vil at sanden skal gå.

Det er mange fordeler med å installere en SandMat , inkludert:


  • Stopper ugressvekst ved å holde lys fra vannvegetasjon

  • Støtte: gir en solid base for å forhindre at sanden din forskyver seg, driver eller går med i møkka

  • Forhindrer erosjon av matjord

  • Barriere: fungerer som en barriere mellom innsjøen, stranden og plenen din

  • Miljøvennlig: holder ugress nede uten bruk av ekle kjemikalier

  • Kostnadseffektiv og enkel å vedlikeholde: ingen vedlikehold og har en levetid på over 5 tiår


Trinn 6:

Spre sand over SandMat

Nå som du har installert din SandMat , som vil bidra til å holde stranden ren og støttet med lite eller ingen vedlikehold fra deg, her kommer den spennende delen.

Bare spre sanden over toppen av sandmatten, og voila! Din egen personlige strand!


Trinn 7:

Om nødvendig, bygg en undervannsstøttemur

I noen tilfeller kan det være nødvendig å bygge en undervannsstøttemur for å hindre at sanden eroderer.

En undervannsstøttemur tjener samme formål som en overjordisk støttemur, som er å holde jorden og i dette tilfellet sanden på plass. Dette er hovedsakelig nødvendig der det er en brattere skråning eller stranden din er i et område som er mer utsatt for rask erosjon.


Trinn 8:

Riktig vedlikehold og reparasjon

Heldigvis, med et farvel til Muck SandMat, bør det være relativt lite vedlikehold eller reparasjoner du trenger å gjøre.



Likevel skader det ikke å regelmessig overvåke hvordan stranden din har det for å se om det er noe du trenger å reparere, vedlikeholde eller endre. I tillegg kan du bestemme deg for å utvide stranden din etter å ha sett hvor bra SandMat fungerer, i så fall kan du bare starte hele prosessen på nytt!

Tilbake til bloggen