sandy beach

Hvordan lage en sandstrand med vår SandMat®

Før du begynner å bygge en sandstrand på en innsjø, må du planlegge grundig og forstå teknologien som er involvert i å bygge slike anlegg. Det skal sies fra første stund at det kan bli en kostbar affære med tanke på tid og økonomi. For å oppnå et ønsket resultat må du vurdere hver detalj når du utvikler prosjektet til strandområdet ditt. Hvis du planlegger å bare klippe sivet eller ugresset på kysten og fullføre prosjektet, betyr det ikke at du planlegger å lage en strand, det vil være et bra sted for fiske.

Her skal vi snakke om et fint strandområde du kan lage ved hjelp av SandMat® og nyt med venner og familie.

Byggetrinn:

Studer innsjøens bunntopografi


Dette er det første fagfolk anbefaler deg å begynne med når du setter opp ditt eget strandområde. Hvis du har en mild sandstrand, er dette et ideelt scenario, men dette er vanligvis et sjeldent tilfelle. I de fleste tilfeller er bunnen av innsjøen eller dammen gjørmete med mye ugress, lavland og skråninger. Denne stranden kan ikke kalles trygg, så du må jobbe med den. I dette tilfellet må du bringe sand til området og deretter flate den på bunnen, og skape et flatt område med normal dybde.

sandmat

Forbered kysten


Når arbeidet med bunnen er ferdig, kan du tenke på å organisere strandområdet for å gjøre det behagelig. Bli kvitt all unødvendig stor vegetasjon, både i vannet og på land, og fjern unødvendige trær, busker, starr og søppel. Det er viktig å lage et rent, markert område som er behagelig å jobbe med. Vegetasjon og matjord bør også fjernes i nærheten av vanninnløpet, da det her vil bli organisert en sandstrand.

Her er det viktig å merke seg at SandMat® kan legges oppå ugresset og muggen, så det er ikke nødvendig å luke ut vegetasjonen før den er helt utryddet. SandMat® vil stoppe ugrasvekst i møkka ved å holde lys fra vannvegetasjon (ingen kjemikalier!). Det forhindrer også erosjon av matjorden din.

Installer SandMat®

Det ville være best hvis du ikke hadde noen spesielle ferdigheter, erfaring eller utstyr. De kan brukes enkeltvis eller i grupper avhengig av størrelsen på strandområdet ditt. Bare plasser matten på toppen av det forberedte området og legg sand på den. SandMat gir utmerket "jordseparasjon". Det forhindrer at sanden din blander seg med skitten under den, pluss at det forhindrer vannlevende ugress i å vokse gjennom sanden.

Råd: Ikke fyll hele området med sand, og ikke fjern alle trærne, siden deres skygge også kan brukes til å bedre organiseringen av rekreasjonsområdet.

Med SandMat® , får du den estetiske verdien av en strand ved innsjøen eller tjernet ditt. SandMats er mye billigere enn andre sandholdende enheter. De har også lang levetid og vil vare i minst femti år. Hvis du er i tvil - ikke nøl med å ta kontakt med oss for mer informasjon.


Tilbake til bloggen